НИЕ СМЕ ВАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПО СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ

Професионализъм с LEPRINXOL-Защото ние предлагаме не само стандартни смазочни материали, но и специални продукти за профили с най-високи изисквания. В допълнение към видовете на базата на минерални масла има биоразградими смазочни материали на базата на естествени масла и синтетични естери, както и сложни синтетични смазочни материали.
Постоянните контакти в световен мащаб с производителите на машини и двигатели гарантират безопасността на устройствата и оптималната ефективност при приложениетo.Ние притежаваме сертифициране от  Mercedes Benz,BMW,Porsche,Volkswagen,Audi,Skoda,Seat,Fiat, MAN, ZF,Групата PSA притежаваща марките Peugeot, Citroen, DS, Opel и Vauxhall Motors.

Разбира се ние имаме и стандартизиция и от Асоциацията на европейските производители на автомобили-ACEA и от Американския петролен институт-API.Препоръките от реномирани международни производители за употребата на нашите продукти са доказателство за качество от десетилетия.
Leprinxol днес произвежда и продава около 600 различни продукта, които отговарят на всички основни изисквания на индустрията и търговията. Нашите производствени предприятия са сертифицирани по ISO 14001, DIN / ISO 9001 и ISO / TS 16949. Партньор на фирмата за базисни масла е Petro-Canada.Това е първият в света производител на смазочни материали, който се сертифицира по най-новия световен стандарт – ISO / TS 16949

Като страна, ние сме ангажирани с европейската система за управление на качеството на смазването на двигателя, която поддържа претенциите за ефективност на ACEA.
Качеството е нашето предизвикателство от десетилетия!
Убедете се в нашите продукти!

Вие сте в добри ръце с Leprinxol!

Продуктите Leprinxol се произвеждат на четири различни места в Германия.Leprinxol разполага с най-модерните мощности за смесване, лабораторни и R&R ресурси и най-съвременни инсталации за пълнене. Това гарантира най-високите стандарти за качество. Нашият екип за научноизследователска и развойна дейност разработва специфични за клиента продуктови решения. Изключителни примери са нашето PSF 1+ и трансмисионно масло с двоен съединител. Производствените предприятия са обект на строга система за управление на качеството. Те са сертифицирани в съответствие с ISO 14001, DIN/ISO 9001 и ISO/TS 16949 Комбинацията от големи и малки производствени инсталации, собствени резервоари за съхранение и складови площи позволяват много висока гъвкавост.

Създаваме и индивидуални решения за Вас!

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Leprinxol подкрепя „The Ocean Cleanup“ от 2019 г. Това е проект на холандския студент по аерокосмическо инженерство Боян Слат от Делфт, роден през 1994 г., за събиране на пластмасови отпадъци преди да са достигнали моретата и океаните. Над 100 изследователи работиха по проучването за осъществимост, което заключи, че проектът е правилна инвестиция.
Други дарения бяха дадени на:
Deutsche Gesellschaft zur Rettung Schiffbrüchiger – DGzRS (www.seenotretter.de)
Лайънс клуб Бремен – Публично социално подпомагане