Моторно масло LEPRINXOL-SYNTH LONGLIFE III 5W-30 – 5 литра туба

87 лв.с ДДС

Крайна цена за клиента до офис на Еконт с наложен платеж или по банков път. Ние заплащаме куриерската услуга и другите такси.

Ценови отстапки за количества за автосервизи и магазини

Leprinxol е една от най-старите фирми в Германия и света в областта на лубрикантите.Моля вижте сайта- leprinxol.de

Нашето уникално затваряне на тубата с пломба гарантира оригиналност на маслото.

Това универсално, икономично, специално формулирано моторно масло 5 W-30, се препоръчва за използване в бензинови и дизелови двигатели, с или без турбокомпресор, в леки автомобили и микробуси с удължени интервали на смяна на маслото. Моторното масло осигурява изключителна защита от оксидация.Технологията LongLife удължава живота на двигателя запазвайки качествата и производителността му.Това моторно масло също допринася за удължаването на живота на филтрите за твърди частици, по-нисък разход на гориво поради нисък HTHS вискозитет и оптимални антифрикционни свойства-налице е отлична защита от „срязване” при изключително високи температури и защита на двигателя дори и в екстремни условия.Подходящо е за съвременни автомобили с катализатори, при бърз студен старт-образува безопасен смазващ филм. Отлично функционира при чести промени на температурата, удължени интервали за смяна на маслото, има много добра детергентност и дисперсия, много силна защита срещу износване, корозия и разпенване. Притежава ниска тенденция на изпарение.

Моторно масло 5W-30 запазва параметрите на мощността на двигателя през целия интервал между смените.

Това масло притежава и отлична помпаемост което значително увеличава живота на двигателя дори в режими на шофиране „старт-стоп“ и при студен старт.
Благодарение на отличните си миещи и диспергиращи свойства и най-висока термична и против окислителнна стабилност маслото ефективно се бори срещу всички видове отлагания и поддържа частите на двигателя чисти през целия интервал между смяната.
Моторно масло Leprinxol Synth Longlife 5W-30 е изключително подходящо за спортен стил на шофиране.

Официални одобрения:
ACEA C3
API SN
VW Standard VW 504 00 and Standard VW 507 00
MB 229.31/229.51
BMW Longlife-04
Porsche C30