Моторно масло LEPRINXOL-SYNTH 5W-40– 5 литра туба

85 лв. с ДДС

Крайна цена за клиента до офис на Еконт с наложен платеж или с банков път. Ние заплащаме куриерската услуга и другите такси.

Ценови отстапки за количества за автосервизи и магазини

Leprinxol е една от най-старите фирми в Германия и света в областа на лубрикантите.Моля вижте сайта- leprinxol.de

Нашето уникално затваряне на тубата с пломба гарантира оригиналност на маслото.

Leprinxol Synth 5W-40 е подходящо като високо ефективно двигателно масло с нисък вискозитет за взискателни двигатели. Препоръчва се за бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили, включително турбо версии и за двигатели с директно впръскване. Подходящо е за всички автомобили оборудвани с катализатори системи и/или газови уредби.Подходящо е за всякакви работни условия като гарантира максимално смазване при екстремни условия.Изключителните качества при ниски температури осигуряват лесно стартиране в студени условия за незабавна защита от износване.
Синтетичните компоненти и иновативната система от добавки, съобразена с тях,осигуряват съответствие с текущите практически изисквания. Значително подобреното качество на моторното масло е резултат по-специално от допълнително подобрената защита срещу износване, както и от подобрената чистота на двигателя, дори при удължени интервали за смяна на маслото.
Изключително ниският нискотемпературен вискозитет в комбинация с безопасен високо температурен вискозитетът гарантира висок потенциал за икономия на гориво.

Високият вискозитетен индекс на SAE 5W-40 осигурява незабавно смазване при стартиране и същевременно поддържа отлична защита при висока температура.
Отличната стабилност от “срязване” на масленият филм осигурява непрекъснато смазване при високи температури и тежки експлоатационни условия.
Формула с подсилена термична стабилност предотвратяваща формирането на депозити.

Leprinxol Synth 5W-40 е създадено да посрещне тежките експлоатационни условия на всяко състезание, двигател и нужди.Това моторно масло 5W-40 е подходящо да се използва в най-тежки условия като дълги магистрални пробези, натоварен градски трафик и др

Официални одобрения:
ACEA A3/B4

API SN/CF

MB 229.3

BMW Longlife-01

VW 502 00 / 505 00

Renault RN 0700/ RN 0710

PSA B71 2296

Opel GM-LL-B-025

Porsche A40

Fiat 9.55535-M2